Over Laissez-Faire

Ervaar een unieke culinaire reis in een sfeervolle en gastvrije omgeving.

Ontdek de passie van David voor koken

Restaurant Laissez-Faire is een culinair verhaal dat David & Vanessa gestart zijn sedert 2013. Hier kom je thuis met vrienden of familie.

De naam Laissez-Faire verwijst dan ook waar het om draait in onze zaak, vertrouw met de ogen dicht op de chef. Relax en enjoy.

Vanuit de open keuken kookt David met liefde en smaak, fijne gastronomische gerechten, puur en in al zijn eenvoud, waar respect voor het product centraal staat.

Gastvrouw Vanessa laat haar gasten tafelen in een ongedwongen sfeer, los, en steeds met de glimlach.

 

Ook werken bij Laissez-Faire?

Momenteel hebben wij geen vacatures open staan. Wij werken met ons 2.

Een goede flexi tijdens de weekends of op feestdagen waar wij op kunnen rekenen is altijd welkom.

En stagaires uit de kokschool worden met enthousiasme opgeleerd.

Reserveer uw tafel

Geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring bij ons.

Ontdek de prachtige sfeer en onze heerlijke gerechten

Bij Restaurant Laissez-Faire bieden we een unieke gastronomische ervaring met zorgvuldig samengestelde menu's. Geniet van onze seizoensgebonden gerechten in een sfeervolle ambiance.