Laissez Faire
Reserveren
Cadeaubon

EINDEJAAR

Bestel Take Away

KERSTMENU   aan tafel in het restaurant

FINGERFOOD   to start

**

COQUILLE 

lavas - avocado - kiwi

GANZENLEVER

pompoen - papaja - duindoornbes

**

TARBOT

aardpeer - wintertruffel

**

KALFSVLEES HOLSTEIN

knolselder - dooierzwam

--> met zwezerik = +8€

**

PEER DOYENNE

chocolade - karamel - kastanje

 

Deze menu aan 85€ pp

RESTAURANT OPEN                                                                                           

KERSTAVOND zaterdagavond 24 december                                           

KERSTDAGMIDDAG zondagmiddag 25 december   

                                                                                                                                          

GESLOTEN

van 26 december tot en met 5 januari

WEL OPEN voor groepen  BEL ONS gerust op 0479 89 19 24 of mail naar info@laissezfaire.be.


😋Les éclairs de Laissez-Faire

Laissez-Faire